Connect with us

ADPM Business

Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai bogati artisti romani

Smiley este, de cativa ani incoace, unul dintre cei mai bine cotati si, totodata, cei mai bogati artisti din Romania. Iata care este secretul succesului sau fulminant!

Publicat

pe

smiley6

Smiley este unul dintre cei mai bine cotati artisti si producatori muzicali ai momentului in Romania, fiind implicat in numeroase proiecte care ii rotunjesc veniturile cu sume frumoase de bani. Conform ziarului Libertatea, succesul artistului a inceput sa creasca considerabil acum cativa ani, cand Smiley a inceput sa faca sedinte de bioenergoterapie, lucrand asupra aurei si a corpului sau energetic.

smiley2

Concerte

Succesul lui Smiley se masoara in nenumarate concerte si tarife piperate care ii rotunjesc artisului conturile cu sume fabuloase. Astfel, onorariul lui pentru un singur spectacol ar ajunge pana la 10.500 de euro!

smiley3

Campanii publicitare

Doar in anul 2013, s-a spus despre Smiley ca ar fi castigat 250.000 de euro de pe urma campaniilor publicitare in care a fost implicat.

Advertisement

smiley5 smiley4

Show-uri de televiziune

Smiley este jurat al emisiunii „Vocea Romaniei” si, impreuna cu Pavel Bartos, prezinta show-ul „Romanii au talent” de la Pro Tv, job-uri care i-at rotunji conturile cu 150.000 de euro anual.

smiley1

HaHaHa Production

Smiley se afla in prezent in Statele Unite ale Americii cu intentia de a incheia contracte de colaborare cu producatori si cantareti cunoscuti de peste Ocean. Se zvoneste ca artistul este inclinat sa isi mute activitatea de la HaHaHa Production in Los Angeles.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *