Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Vladimir Draghia poet

Vladimir Draghia si-a lansat de 8 martie primul sau volum de poezii. Fostul Burlac, cel care s-a facut remarcat ca si actor in seriale de televiziune, marturiseste ca nu se poate opri, de ceva vreme, din scris. Iata cum a fost sustinut de admiratoare la evenimentul lansarii primului sau volum.

Publicat

pe

vladimir-draghia-scriitor

Vladimir Draghia le-afacut admiratoarelor sale un cadou cu totul special de 8 martie. Actorul a lansat prima lui carte de poezii, “Dragostea n-are plural”.

A fost sustinut acolo de peste 150 de persoane, admiratoare, dar si prieteni apropiati, printre care si Florin Piersic Jr. Vladimir marturiseste ca a fost coplesit de emotii si dezvaluie cum a ajuns la aceasta noua pasiune care, se pare, nu ii da “pace” in ultimul timp.

carte-vladimir-draghia

„Scriu tot timpul si parca nu pot sa ma opresc. Am scris si aseara, dupa lansare. Ca sa scriu nu am nevoie de foarte multe lucruri: sa fie noapte si sa am un laptop la indemana, cam atat! „Dragoste n-are plural” este un volum care se adreseaza tuturor varstelor. Se adreseaza celor care vor sa simta, sa isi aminteasca, sa traiasca, sa rada, sau, de ce nu, sa se lase surprinsi de mine”, a declarat el pentru WOWbiz.ro.