Connect with us

Stiri externe

Cum a ajutat-o pe Shakira noua piesă ca să treacă peste despărţirea de Pique

Shakira a vorbit pentru prima oară public despre modul în care piesa ce ridiculizează noua relație a fostului ei partener de viață, Gerard Pique, a ajutat-o să treacă peste despărțire. Spune despre această melodie că a fost o modalitate sănătoasă de a-și canaliza emoțiile negative.

Publicat

pe

Cum a ajutat-o pe Shakira noua piesă ca să treacă peste despărţirea de Pique

Piesa lansată de Shakira, în care artista îl ridiculizează pe Pique, a doborât recorduri pe platforme de streaming precum YouTube și Spotify. Pe YouTube, Out of Your League a devenit cel mai vizionat cântec latin în doar 24 de ore după lansare.

Săptămâna aceasta, artista a fost invitată în platoul emisiunii The Tonight Show, unde a vorbit deschis despre acest cântec și despre despărțirea de tatăl copiilor săi. Vedeta a mers la tv alături de Bizarrap și a povestit cum chiar fiul ei a convins-o să colaboreze cu acesta.

„A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile negative”, a mărturisit ea despre piesa în colaborare cu Bizarrap.

Advertisement

„Cred că oamenii se conectează cu adevărat cu muzica atunci când este reală și autentică. Acest cântec a devenit un fel de imn pentru atât de multe femei. Am avut un an foarte greu după despărțire și scrierea acestui cântec a fost foarte importantă pentru mine. Am simțit nu numai că am avut fani, ci și o mulțime de femei care au trecut prin aceleași lucruri, care gândesc așa cum gândesc eu, simt așa cum simt eu și care au trebuit să suporte atât de mult, așa cum a trebuit să fac și eu”, a declarat Shakira.

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique după mai bine de 10 ani petrecuți împreună și doi copii. Infidelitățile fotbalistului ar sta la baza separării. De altfel, Pique s-a afișat cu noua parteneră la scurt timp după despărțirea de artistă. El are acum o relație cu Clara Chia Marti cu care chiar plănuiește să se căsătorească.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *