Connect with us

Stiri Interne

Cum a câștigat Andreea Marin Masked Singer ca și Muma Pădurii – VIDEO

Finala sezonului 2 al emisiunii Masked Singer România de la Pro TV a venit cu o surpriză de proporții atât pentru telespectatori, cât și pentru echipa de detectivi. Iată cum a câștigat Andreea Marin Masked Singer ca și Muma Pădurii – VIDEO.

Publicat

pe

Cum a câștigat Andreea Marin Masked Singer ca și Muma Pădurii – VIDEO

Sezonul 2 Masked Singer România de la Pro TV s-a încheiat. Finala a fost una incendiară, plină de surprize. Surprize de proporții atât pentru telespectatori, cât și pentru cei prezenți în platou. Marea câștigătoare a fost una dintre cele mai enigmatice măști din întregul sezon. Este vorba despre Muma Pădurii, masca preferată a detectivei Mihaela Rădulescu. Cine se ascundea sub această mască? Andreea Marin!

„În prima imagine eram pregătită să intru în costumul Muma Pădurii și să dau piept cu prima proba din concurs. În cea de-a doua poză, vedeți cum arăta tricoul schimbat după fiecare dans. Costumul meu cântărea zeci de kilograme și se sprijinea pe un cadru metalic greu pe care-l purtam pe umeri și pe spate. Greutatea lui era diferită pe o parte, căci corpul personajului era diform. Așa că purtam kilograme în plus pe o parte a corpului, acolo unde Muma avea o cocoașă”, a explicat Andreea Marin printr-o postare pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit că: „Schițele din cabina mea erau desenate de colegii de echipă ce au făcut costumele. Jos pălăria pentru munca lor elaborată si dificilă! Pictura făcută de mine era un indiciu oferit detectivilor în emisiune. Ultimul desen reprezintă un gând, un sentiment așternut pe hârtie într-o scurtă pauză: «Purtăm măști toată viața, în fiecare zi. Pentru că ne ferim, pentru că ne păcălim, pentru că vor alții. Să nu uităm că, dincolo de măști, nu sunt doar alte chipuri. Sunt inimi care bat cu putere»”

Mihaela Rădulescu a rămas fără cuvinte la ultima demascare a serii, cea mai importantă. Andreea Marin a fost Muma Pădurii, cel mai îndrăgit personaj din acest sezon.

Advertisement

„Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred”, a fost reacția Mihaelei Rădulescu în momentul demascării.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, din nou în aceeași emisiune

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.