Connect with us

Stiri Interne

Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la Survivor

Sebastian Dobrincu, cunoscut din juriul emisiunii Imperiul Leilor, participă anul acesta la Survivor România, tot la Pro TV. Iată cum a devenit milionar în euro tânărul în vârstă de doar 24 de ani.

Publicat

pe

Cum a devenit milionar Sebastian Dobrincu de la Survivor

Sebastian Dobrincu participă la Survivor România 2023. Face parte din echipa Faimoșilor și a plecat spre Republica Dominicană în a doua zi a anului. Competiția va fi difuzată începând cu data de 9 ianuarie la Pro TV. Românii îl cunosc din juriul emisiunii Imperiul Leilor. De asemenea, din piesele lansate pe YouTube și care se bucură de un mare succes. Cum a devenit el însă cel mai tânăr milionar în euro din România?

Sebastian a fost pasionat de IT, software și programare încă de la o vârstă fragedă. A citit prima carte de programare pe când avea doar 7 ani. 10 ani mai târziu, în adolescență, s-a mutat în Statele Unite. Cu adevărat pasionat de domeniul IT, a fost autodidact. A citit și a învățat pe cont propriu tot ceea ce, ani mai târziu, avea să îl transforme într-un antreprenor de succes.

A construit de-a lungul anilor mai multe programe și servicii utilizate de platforme precum Facebook, TikTok sau Spotify.

A fondat apoi Storyheap, o platformă ce analizează datele statistice ale conturilor de pe rețelele de socializare. Platformă folosită de influenceri, agenții și brand-uri importante să își îmbunătățească prezența pe social media. Serviciile Storyheap sunt utilizate de Selena Gomez, Universal Music, Hulu sau Tumblr.

Brandmates și Owlmetrics sunt alte două proiecte lansate de Sebastian Dobrincu. Tot în aceeași direcție, software-uri ce ajută oamenii să își îmbunătățească prezența în online.

Deși fusese admis la Universitatea Standford, tânărul a renunțat la studii în favoarea antreprenoriatului. Până și Mark Zuckerberg a fost fascinat de talentul românului pe care l-a invitat la sediul Facebook pentru o întâlnire. La fel s-a întâmplat și cu Tim Cook, mai marele Apple.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Sebastian Dobrincu a revenit în România în urmă cu ceva vreme. A debutat în muzică și se iubește cu Ioana Ignat, una dintre tinerele artiste de succes din țara noastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *