Connect with us

Stiri Interne

Cum a filmat Radu Valcan in Thailanda pentru noul reality show de la Antena 1! FOTO

Radu Valcan a filmat de zor, in Thailanda, pentru noul reality show pe care il prezinta si care va debuta curand la Antena 1, „Temptation Island – Insula iubirii”. Iata imagini inedite de la filmari si informatii noi despre mult asteptata emisiune.

Publicat

pe

radu-valcan-thailanda10

Radu Valcan a incheiat filmarile pentru noua emisiune pe care o va prezenta curand la Antena 1. O insula, doua resorturi despartite de vegetatie luxurianta, 4 cupluri, 12 ispite si nenumarate capcane. In timpul celor 15 zile petrecute in Thailanda, acolo unde au avut loc filmarile pentru cel mai nou reality show al Antenei 1, „Temptation Island – Insula iubirii”, cuplurile, care au decis sa isi supuna relatia la testul suprem, au avut de infruntat nu doar neincrederea, frica de a-si pierde relatia si gelozia, ci si temperaturi foarte ridicate, de 38 de grade Celsius.

radu-valcan-thailanda radu-valcan-thailanda1

Provocarile culinare!

Pe langa tentatiile picante care le-au testat pasiunea pentru partener, concurentii au fost nevoiti sa le faca fata si celor culinare.

radu-valcan-thailanda6

„Pentru ca am mai fost in Thailanda, i-am avertizat pe colegii mei ca nu exista mancare care sa nu fie macar putin picanta. Unii nu m-au crezut, dar s-au convins imediat. Pana si aerul pe care-l respiri este putin picant”, povesteste amuzat prezentatorul emisiunii, Radu Valcan.

radu-valcan-thailanda2 radu-valcan-thailanda3

Somn cu… portia!

Advertisement

Nimic nu i-a dat batai de cap lui Radu, in afara de orele putine de odihna. Fiind o productie pentru care s-a filmat 24 din 24, prezentatorul s-a vazut nevoit sa faca fata ritmului solicitant, cu toate ca reusea sa doarma extrem de putin.

radu-valcan-thailanda7

„Orele putine de somn ne-au pus in dificultate, pentru ca ne odihneam intre doua si trei ore”, marturiseste Radu Valcan.

radu-valcan-thailanda4 radu-valcan-thailanda5

“Insula iubirii” in cifre!

Peste 50 de oameni au facut parte din echipa care se afla in spatele reality show-ului, 30 dintre ei fiind romani. Cei 20 de thailandezi, care s-au alaturat celor de la Antena 1, sunt oameni care au lucrat si pentru productii precum „James Bond”, „Hangover” si „Survivor: Thailand”.

radu-valcan-thailanda8

„Temptation Island – Insula iubirii” a fost filmat cu 21 de camere, 12 dintre acestea fiind de supraveghere. Imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi au adunat nu mai putin de 7.020 de ore de brut, ceea ce inseamna aproape 300 de zile.

Advertisement

radu-valcan-thailanda9

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.