Connect with us

Stiri externe

Cum a fost creată rochia de mireasă purtată la nuntă de Jennifer Lopez

JLo s-a căsătorit luna trecută cu Ben Affleck, iar nunta a fost organizată la conacul actorului și a durat, ca în povești, trei zile și trei nopți. Iată cum a fost creată rochia de mireasă purtată de Jennifer Lopez în ziua cea mare.

Publicat

pe

Cum a fost creată rochia de mireasă purtată la nuntă de Jennifer Lopez

După nunta grandioasă pe care JLo și Ben Affleck au organizat-o la conacul actorului, au apărut și primele poze de la eveniment. Fotografii spectaculoase în care oamenii au admirat ținutele de poveste și decorul feeric.

Jennifer Lopez a purtat o rochie de mireasă superbă. O creație Ralph Lauren realizată special pentru ea. Pe tot parcursul evenimentului, JLo a schimbat trei rochii. Toate poartă semnătura aceluiași brand. Cea mai importantă e însă, fără doar și poate, cea în care a pășit spre altar.

Așa cum era de așteptat, rochia a fost realizată manual. Peste 1.000 de batiste și 500 de metri de țesătură albă au fost tăiate în volane. Volane atașate apoi manual în partea de jos a rochiei.

Voalul impresionant al miresei a fost purtat de cei cinci copii ai cuplului. Este vorba despre gemenii Max și Emme (14 ani), Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani).

Cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nuntă

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo)