Connect with us

Stiri Interne

Cum a fost la concertul Andrei de pe Wembley Arena, în Londra!

Andra este primul artist din România care a susținut un concert pe legendara Wembley Arena din Londra. Peste 12.500 de oameni au fost în public la spectacolul ce face parte din turneul Tradițional 2. Iată care a fost atmosfera la concert!

Publicat

pe

Cum a fost la concertul Andrei de pe Wembley Arena, în Londra!

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar asta se datorează talentului ei incontestabil. Pe 17 martie 2024, ea a devenit primul artist din țara noastră care a susținut un concert pe Wembley Arena din Londra.

Peste 12.500 de spectatori au participat la concertul Tradițional 2. A fost un concert 100% live în cadrul căruia Andra a cântat alături de Orchestra Fraților Advahov. În plus, ea a avut și alți invitați de seamă din sfera muzicii populare românești.

Show-ul a durat nu mai puțin de trei ore, iar atmosfera este greu de descris în cuvinte.

„În acest weekend, pe OVO Arena Wembley, am simțit că 12.500 de inimi băteau la unison, într-un ritm care a depășit orice am visat vreodată. Am cântat, dar am și plâns și am râs împreună. Și cel mai important, am sărbătorit frumusețea tradițiilor noastre. Sunt profund recunoscătoare pentru sprijinul vostru și pentru că ați făcut acest moment de neuitat posibil!”, a scris Andra pe rețelele de socializare.

Acest moment marchează o realizare extrem de importantă pentru Andra. De asemenea, poate reprezenta o sursă de inspirație pentru viitoarele generații de artiști români. Prin ambiție, talent și multă muncă, Andra a demonstrat că visurile îndrăznețe pot deveni realitate.