Connect with us

Evenimente

Cum a fost la concertul Loredanei de la Sala Palatului – VIDEO

Loredana a sustinut doua concerte de neuitat la Sala Palatului din Bucuresti. Iata cum a fost la spectacolele intitulate Ador si ce costume spectaculoase a avut artista pe scena.

Publicat

pe

Cum a fost la concertul Loredanei de la Sala Palatului

Loredana a sustinut in weekend doua concerte ale noului sau spectacol-concept, Ador. Spectacolele s-au tinut la Sala Palatului, iar miile de spectatori au asistat la un show de neuitat. Lumini, proiectii, efecte speciale, costume impresionante, coregrafie, invitati speciali si o prestatie live fara cusur a Loredanei, asa cum ne-a obisnuit de trei decenii incoace.

Loredana a schimbat pe scena 15 vestimentatii si look-uri impresionante, dovedind inca o data profesionalism si creativitate.

Pe scena a urcat sie echipa ei de la Vocea Romaniei, cei pe care ii antreneaza in cursa pentru marele premiu. Au fost prezenti si ceilalti antrenori, Smiley si Tudor Chirila, precum si Pavel Bartos sau Puya.

“Am simtit o sustinere si un atasament din partea colegilor care m-au facut sa ma simt o rasfatata. I-am avut langa mine pe cei care i-am dorit sa fie si cei care si-au dorit sa fie. Va ador!”, a declarat solista.

#ADOR

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

#ADOR

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on