Connect with us

Stiri Interne

Cum a fost la concertul lui Connect-R de la Arenele Romane

Alex Velea și Connect-R au fost senzația serii la Ziua lui Ștefan! Celebrul artist a avut invitați unul și unul la concertul său desfășurat pe 9 iunie la Arenele Romane!

Publicat

pe

Cum a fost la concertul lui Connect-R de la Arenele Romane

Pe 9 iunie, Connect-R a sărbătorit împlinirea a 42 de ani printr-un concert de senzație la Arenele Romane. Intitulat „Ziua lui Ștefan”, evenimentul a adus pe scenă nume mari ale muzicii românești.

Printre invitații artistului s-au numărat Delia, Theo Rose, Raluka, Alex Velea, Shift, Adrian de la Bobești, Mario Fresh, Ilona Brezoianu și Johny Romano. De asemenea, Connect-R a cântat pe scenă și alături de tatăl lui, Aurel Mihalache.

Concertul a fost unul exploziv, plin de momente memorabile. Delia a făcut senzație cântând la flaut. De departe însă cel mai emoționant moment a fost acela în care Connect-R a cântat alături de tatăl său.

Publicul a fost încântat de chimia dintre Connect-R și Alex Velea, care au încheiat seara cu o performanță de neuitat.

Theo Rose a oferit un moment plin de energie și a povestit cum Connect-R a fost o sursă de inspirație pentru ea încă de la începuturile carierei sale muzicale.

Fanii au fost încântați de diversitatea și talentul artiștilor prezenți. Succesul evenimentului a fost atât de mare încât Connect-R a anunțat deja că anul viitor va sărbători „Ziua lui Ștefan” la Sala Palatului.