Connect with us

Stiri externe

Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cântat Rihanna

Mukesh Ambani, cunoscut drept cel mai bogat om din Asia, își însoară fiul. La nunta miliardarului din India a cântat Rihanna, iar printre invitați s-au numărat vedete, oameni de afaceri și chiar foști șefi de stat. Iată cum a arătat evenimentul!

Publicat

pe

Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cântat Rihanna

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, a organizat o petrecere ca în basme pentru nunta fiului său. Petrecerea a costat peste 150 de milioane de dolari. Anant Ambani și frumoasa Radhika Merchant au astfel parte de o nuntă de vis.

Bill Gates, Mark Zuckerberg, Bill Gates, David Blaine și Ivanka Trump s-au numărat printre invitați. Mai mult decât atât, la nunta miliardarului din India a fost invitată să cânte însăși Rihanna.

Evenimentul s-a desfășurat în oraşul Jamnagar, statul Gujarat, din vestul Indiei. A fost primul concert al Rihannei după apariția de anul trecut de la Superbowl. Conform presei internaționale, onorariul ei s-ar fi ridicat la 6 milioane de dolari.

Mukesh Ambani are 66 de ani și este cel mai bogat om din Asia. Averea sa este estimată la peste 116 miliarde de dolari. El este preşedintele gigantului petrolier şi de telecomunicaţii Reliance Industries.

Fiul său, Anant Ambani are 28 de ani și îi calcă pe urme tatălui în domeniul business. Viitoarea lui soție este frumoasa Radhika Merchant (29 de ani), fiica unui alt om de afaceri indian.

În 2018, la nunta fiicei lui Mukesh Ambani a cântat Beyonce. Costul evenimentului s-a ridicat atunci la peste 100 de milioane de dolari.