Connect with us

Stiri Interne

Cum a fost la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a împlinit 55 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere într-un local de lux din București. S-a băut șampanie scumpă, s-au afișat ținute exclusiviste, iar celebrul designer a avut 5 torturi aniversare. Iată cum a fost la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu.

Publicat

pe

Cum a fost la ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a organizat sâmbătă o petrecere pentru prietenii apropiați care și-au dorit să îi fie alături la ziua sa de naștere. Petrecerea a început devreme, având în vedere că restricțiile în vigoare nu permit ca localurile să fie deschise pe timpul nopții.

Ca de obicei, Cătălin Botezatu a arătat fabulos și a fost în centrul atenției. Designerul a optat pentru o ținută de mii de euro. A purtat un costum Viggo și o cămașă Karl Lagerfeld, la care a asortat butoni Damiani, ochelari Gucci și pantofi cu pietre Swarovski.

A fost o petrecere restrânsă față de cele pe care le organiza Botezatu în condiții normale. Sutele de invitați de altă dată au fost înlocuite acum cu prieteni apropiați printre care foarte multe persoane publice. Mirela Vescan, Laurent Tourette, Dana Săvuică, Ilinca Obădescu, medicul chirurg estetician Iancu Morad, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Anna Lesko și Vica Blochina s-au numărat printre invitați.

Cătălin Botezatu a avut nu unul, ci mai multe torturi aniversare. Unul a fost sub formă de coroană și a venit din partea foștilor colegi de la Bravo, ai stil. Celelalte au avut la rândul lor design-uri spectaculoase.

Advertisement

Distracția a fost la ea acasă, însă pentru că s-a depășit cu câteva minute ora 21:00, localul de lux din București a fost amendat de autorități. Conform Gândul.ro, proprietarul clubului a fost amendat cu suma de 4.000 de euro. Pentru nerespectarea programului, dar și pentru că funcționa în regim de club și nu de restaurant.

Așa cum era de așteptat, Cătălin Botezatu a fost răsfățat cu cadouri de lux. Haine de lux și accesorii personalizate, parfumuri, dar și foarte multe flori.

Cătălin Botezatu și-a reciclat telefoanele de care îl leagă cele mai frumoase amintiri

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *