Connect with us

Stiri Interne

Cum a fost la ziua lui Cătălin Botezatu! Designerul a împlinit 56 de ani!

Cătălin Botezatu a împlinit în weekend vârsta de 56 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere de zile mari într-un club de lux din București. Au fost prezente o mulțime de vedete care au purtat ținute exclusiviste și s-au răsfățat cu șampanie scumpă. Iată cum a fost la ziua de naștere a lui Botezatu!

Publicat

pe

Cum a fost la ziua lui Cătălin Botezatu! Designerul a împlinit 56 de ani!

Sâmbătă seară, Cătălin Botezatu a organizat o petrecere aniversară într-un local de lux din Capitală. I-au fost alături o mulțime de vedete, majoritatea vedete cunoscute din showbiz.

Ca de obicei, Cătălin Botezatu a arătat fabulos și a fost în centrul atenției. Designerul a optat pentru o ținută de mii de euro. A purtat un costum elegant cu sacou auriu, ochelari de soare de brand și alte accesorii cu prețuri exorbitante.

Dacă anul trecut, în perioada restricțiilor, a organizat o petrecere restrânsă, de această dată și-a luat revanșa. Printre invitați s-au numărat Anamaria Prodan, Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Cristian Boureanu, Cătălin Cazacu, Tania Budi, Antonia și mulți alții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LOREDANA (@loredanagroza)

Alături i-a fost și Loredana, care nu doar s-a distrat alături de Cătălin Botezatu, ci a și susținut un super show pe scena clubului exclusivist.

Au curs râuri de șampanie scumpă la petrecerea organizată de Botezatu la împlinirea a 56 de ani.

„Şampania e uşoară. Oricum, niciodată nu am băut băuturi din astea mai grele gen whiskey sau votcă. N-am băut şi nici nu am făcut excese legate de mâncare”, a declarat designerul pentru Click.ro.