Connect with us

Stiri Interne

Cum a luat Pro TV Survivor de la Kanal D

În prima jumătate a acestui an, Survivor România a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni, înregistrând audiențe uriașe în fiecare seară de difuzare la Kanal D. 2022 va veni însă cu o surpriză. Celebrul show de televiziune se mută de la Kanal D la Pro TV, cu tot cu prezentator! Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Cum a luat Pro TV Survivor de la Kanal D

Survivor România pleacă de la Kanal D. Postul de televiziune Pro TV a anunțat oficial achiziția formatului internațional. O altă surpriză constă în faptul că show-ul va fi în continuare prezentat de Daniel Pavel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PRO TV (@protv_romania)

Advertisement

Survivor România va fi produs de aceeași companie, Acun Media, cu care a colaborat până acum și Kanal D. De asemenea, compania produce show-urile Survivor și pentru țări precum Turcia, Grecia sau Maxic.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PRO TV (@protv_romania)

„Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România. Vom adăuga însă la semnătură puţin din ceea ce înseamnă PRO TV. Ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a dezvăluit Antonii Mangov, Director de Programe Pro TV.

Advertisement

Spre bucuria fanilor, Daniel Pavel va rămâne prezentator al emisiunii, chiar dacă aceasta s-a mutat la Kanal D. Chiar el a anuțat oficial acest lucru, printr-o intervenție video în cadrul emisiunii Vorbește Lumea.

„Da! Competiția se întoarce! Asta e vestea momentului! Din nou triburi de oameni, în cel mai puternic format de reality-show din lume. Show care opune două triburi de oameni hotărâți, determinați, lucrează împreună, luptă pe traseu, caută mâncare, resurse. La final numai unul ridică trofeul, marele trofeu Survivor România”, a declarat Daniel Pavel.

Survivor pleacă de la Kanal D spre Pro TV?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.