Connect with us

Stiri externe

Cum a pozat Lady Gaga pentru Vogue înaintea lansării filmului House of Gucci

Lady Gaga a apărut simultan pe două coperte ale prestigioasei publicații Vogue cu doar câteva săptămâni înaintea lansării filmului House of Gucci, în care artista joacă alături de Salma Hayek, Al Pacino și Jared Leto.

Publicat

pe

Cum a pozat Lady Gaga pentru Vogue înaintea lansării filmului House of Gucci

A mai rămas puțin până la momentul lansării filmului House of Gucci. Premiera oficială va avea loc chiar luna acesta, pe data de 24 noiembrie.

Înaintea lansării, Lady Gaga a apărut simultan pe două coperte ale prestigioasei publicații Vogue. Este vorba despre Vogue UK și Vogue Italia.

În cadrul ședinței foto realizată de Steve Meisel, Lady Gaga a interpretat 8 personaje. Fotografiile sunt spectaculoase și reprezintă un melanj perfect între trecut și viitor.

În imagini, Gaga poartă ținute ale unora dintre cele mai apreciate case de modă din lume. Vorbim despre Chanel, Schiaparelli sau Balenciaga.

Și bijuteriile sunt pe măsură, purtând semnătura unor branduri celebre precum Tiffany, Choprad, Bvlgari say Boucheron.

Într-una dintre fotografii, Lady Gaga apare complet goală. Acoperită doar de tatuajele pe care și le-a făcut de-a lungul anilor.

Lady Gaga joacă un rol principal în producția House of Gucci. Îi dă viață Patriziei Reggiani. Fosta soție a lui Maurizio Gucci a plătit un asasin să îl omoare în anul 1995 și a făcut apoi 18 ani de închisoare.

Lady Gaga, mireasă în viitorul film House of Gucci

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *