Connect with us

Stiri Interne

Cum a reacționat Delia la valul de critici apărut după ce a spus că nu vrea copii

În ultima săptămână, Delia a fost sub lupa presei, a internauților și a altor persoane publice după ce a făcut o declarație controversată pe Tik Tok. Iată cum a reacționat artista la valul de critici apărut după ce a spus că nu vrea copii!

Publicat

pe

Cum a reacționat Delia la valul de critici apărut după ce a spus că nu vrea copii

Delia nu vrea copii! În urmă cu mai bine de o săptămână, artista a făcut o declarație controversată pe Tik Tok. Mulți au fost cei care i-au comentat declarația, fie ei simpli internauți sau persoane publice. Unii au criticat-o pentru că nu vrea să fie mamă, alții i-au susținut decizia.

Acum, Delia a făcut o nouă declarație în urma valului de critici apărut după ce a spus că nu vrea copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Advertisement

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru video-urile pe care le-ați făcut. Nu e nevoie să mă apere nimeni, nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap, nu ar trebui să fiu apărată dacă vreau să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală, pot să fac asta?

Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii. Fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Advertisement

Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am altă părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid”, a spus Delia, conform Wowbiz.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *