Connect with us

Stiri externe

Cum a sărbătorit Chanel 100 ani de la lansarea parfumului No5

Chanel a închis faimosul complex de zgârie nori Rockefeller Center pentru a celebra cu fast împlinirea a 100 de ani de la momentul lansării iconicului parfum Chanel No5. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

Cum a sărbătorit Chanel 100 ani de la lansarea parfumului No5

Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de la lansarea legenadrului parfum Chanel No5. O aromă iconică, creată de Gabrielle „Coco” Chanel în colaborare cu parfumierul francez Ernest Beaux.

Evenimentul a fost marcat într-un mod grandios de casa de modă Chanel. Pe data de 5 noiembrie, a organizat un eveniment privat faimosul complex de zgârie nori Rockefeller Center din New York. Editori de modă, modele și artiști de top s-au numărat printre invitații de seamă.

Responsabilă cu buna dispoziție a fost Mary J. Blige. Artista a susținut un recital de excepție. Purtând, așa cum era de așteptat, un full outfit Chanel.

Printre atracții s-a mai numărat o expoziție de neuitat în aer liber. Frumos iluminate și așezate în rând, sticlele de parfum Chanel No5 așa cum au evoulat de-a lungul anilor. Tot în Rockefeller Center, Chanel a instalat o cabină foto GIF și o serie de jocuri.

Advertisement

Evenimentul a fost unul privat, exclusiv pe bază de invitație. Publicul se poate bucura însă de toată această experiență până pe 12 noiembrie în inima orașului New York.

Chanel No.5 este cel mai de succes parfum feminin din toate timpurile. A fost creat în anul 1921 de Gabrielle „Coco” Chanel în colaborare cu parfumierul francez Ernest Beaux. De-a lungul celor 100 de ani, a fost purtat de cele mai mari staruri de la Hollwyood. Pornind de la Marilyn Monroe și ajungând la Marion Cotillard, ambasador Chanel No.5.

100 de ani de la lansarea parfumului Chanel No5

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *