Connect with us

Stiri externe

Cum a scandalizat Prințesa Margaret Casa Regală britanică

Se știe despre Prințesa Margaret că a fost considerată „oaia neagră” a Casei Regale britanice. Asta deoarece avea un spirit rebel și independent, făcând adesea lucruri ce încălcau toate protocoalele.

Publicat

pe

Cum a scandalizat Prințesa Margaret Casa Regală britanică

Pentru mulți, Prințesa Margaret rămâne în istorie drept „oaia neagră” a Familiei Regale din Marea Britanie. Însă această reputație nu o deranja câtuși de puțin. Întotdeauna spunea că bucuria ei este să nu se supună regulilor.

Obișnuia să fumeze și să bea mult, a avut o relație cu un bărbat însurat, iar ani mai târziu s-a iubit cu un bărbat mai tânăr cu 17 ani decât ea. A dus o viață „colorată”, iar astăzi vă invităm să ne amintim împreună câteva situații în care Prințesa Margaret a scandalizat Casa Regală.

1. Semna întotdeauna cecurile cu numele de Margaret. Fără titlu. Fără nume de familie. Doar Margaret.

2. Rutina ei din fiecare dimineață începea cu micul dejun în pat la ora 09:00. Urmau apoi încă două ore de stat în pat. Timp în care Margaret asculta radioul, citea ziarele (pe care ulterior le împrăștia pe jos) și fuma țigară de la țigară. Mai târziu, la 12:30, era timpul pentru vodka.

Advertisement

3. Atunci când se plictiseau la dinee, ea și soțul ei, Anthony Armstrong-Jones, jucau jocul pâinii. De fiecare dată când cineva rostea un clișeu, Margaret sau Anthony rupeau o bucățică de pâine și o puneau pe centrul mesei. La finalul serii, cine rupsese cele mai multe bucățele de pâine, câștiga.

4. Atunci când Armstrong-Jones a vrut să divorțeze, secretarul privat al lui Margaret, Lord Nigel Napier, a trebuit să-i dea acesteia vestea prin telefon. Răspunsul ei a fost: „Mulțumesc, Nigel. Cred că asta e cea mai bună veste pe care mi-ai dat-o vreodată.”

Printesa Margareta, sora Reginei Elisabeta – cele mai elegante aparitii de-a lungul anilor

5. Conform protocolului regal, cina nu putea începe până când nu venea la masă și Prințesa Margaret. Ceea ce era o reală problemă, întrucât Margaret întârzia mereu. Uneori, la ora la care era așteptată la cină, ea abia începea să își coafeze părul.

6. Prințesa Margaret ura veverițele. Atât de mult încât la un moment dat, când a văzut o femeie că le hrănea în parc, a început să le gonească cu ajutorul unei umbrele.

7. A avut Prințesa o aventură cu Mick Jagger? Nu se știe cu siguranță. Dar însăși zvonul în sine este unul neobișnuit pentru Casa Regală. De asemenea, speculațiile conform cărora Picasso ar fi vrut cu disperare să îi devină soț.

Advertisement

8. A dus întotdeauna un stil de viață extravagant. Luna de miere a durat 6 luni. S-a desfășurat pe yacht-ul regal Britannia și a costat 115.000 de dolari în anul 1960. Altă dată, a cerut să fie escortată de o motocicletă de la Palatul Kensington la Waterloo Station.

9. În ziua nunții, a purtat Tiara Poltimore. O diademă ce nu aparținea Colecției Coroanei. Ceva considerat de neconceput la acea vreme, Prințesa Margaret și-a cumpărat această diademă de la o licitație, cu 5.500 de dolari.

10. Adora să fumeze și să bea, lucru rar la acea vreme. Mai ales pentru o femeie. Mai ales pentru o figură regală.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *