Connect with us

Stiri Interne

Cum a scăpat Adda de boala Lyme

După aproape trei ani de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a terminat tratamentul chinuitor și a ieșit învingătoare în lupta cu această afecțiune. Iată prin ce chin a trecut artista în ultimii ani.

Publicat

pe

Cum a scăpat Adda de boala Lyme

În anul 2020, Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, cauzată de Borelioză și Bartonella. Aceste două bacterii sunt transmise prin înțepătura unor insecte și, netratate la timp, pot avea efecte grave. Diagnosticul corect a venit la aproximativ un an și jumătate în care artista a primit tratament pentru o boală greșită, intoleranța la histamină.

Odată diagnosticul corect pus de medici, Adda a început lupta contra acestei boli. A fost cu siguranță un calvar din care însă vedeta a reușit să iasă învingătoare.

Artista ajunsese să facă injecții săptămânal și să ia câte treizeci de pastile în fiecare zi. Tratamentul a ajuns însă la final, iar ea nici că-și mai încape în piele de bucurie.

Pe rețelele de socializare, vedeta a dezvăluit că a luat în total peste 4500 de pastile în doar primele cinci luni de tratament. Unele medicamente erau tratamentul propriu-zis, iar altele protecție pentru alte organe, cum ar fi stomac sau ficat.

Tot pe social media, artista a declarat că avea nopți în care se trezea și nu își putea mișca mâinile. Deși a terminat tratamentul, ea mai are un obstacol de trecut. Este vorba despre analizele programate pentru luna februarie 2024. Atunci, vedeta ca afla dacă mai este pozitivă la această afecțiune sau nu.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *