Connect with us

Stiri Interne

Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme

Andreea Marin a reușit să slăbească nu mai puțin de 13 kilograme pe parcursul acestei veri. Vedeta nu a urmat vreo dietă minune, ci a adoptat un stil de viață echilibrat, o alimentație sănătoasă și a inclus mișcarea în rutina sa zilnică, la recomandarea unui nutriționist.

Publicat

pe

Cum a slăbit Andreea Marin 13 kilograme

Este vizibil faptul că, în ultimele luni, Andreea Marin a slăbit spectaculos. Această transformare se datorează noului ei stil de viață echilibrat, faptului că mănâncă extrem de sănătos și face mișcare constant.

Într-un interviu pentru kfetele.ro, Andreea a dezvăluit că se simte mai tânără după ce a reușit să scape de treisprezece kilograme. Nu vrea să se oprească aici, ci mai are puțin de slăbit până va ajunge la greutatea ideală.

Ea spune că, prin noul ei stil de viață, nu doar că a topit kilogramele, dar se simte mult mai bine și tenul arată mai frumos.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Andreea a reușit să ajungă la acest echilibru cu ajutorul specialistului în nutriție Carmen Barcan.

„Am grijă să fac ȘI mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, a declarat vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

În plus, ea și-a deschis și culoarea părului după mulți ani, iar noul look o prinde de minune. La 49 de ani, Andreea arată și se simte acum mult mai tânără.