Connect with us

Stiri Interne

Cum a ajuns Radu Valcan sa manance gandaci in Thailanda

Aflat in Thailanda cu ocazia filmarilor pentru show-ul “Temptation Island – Insula iubirii”, ce va incepe in aceasta primavara, la Antena 1, si pe care el il prezinta, Radu Valcan a avut ocazia sa manance cele mai ciudate preparate, dintre care nu lipsesc… gandacii!

Publicat

pe

radu-valcan-thailanda

Aflat in Thailanda, acolo unde au loc filmarile pentru “Temptation Island – Insula iubirii”, show-ul difuzat de Antena 1 in aceasta primavara, Radu Valcan incearca toate specialitatile gastronomice ale locului. Dupa o supa traditionala, supa tom yum, “cel mai picant lucru pe care l-am mancat pana acum”, dupa cum spune chiar el, Radu a incercat si o portie de “gandaci”. Nu sunt tocmai un preparat dupa care se da in vant, dar experientele locului nu trebuie ratate, mai adauga el.

radu-valcan-thailanda2

Temptation Island – Insula iubirii” este un show care va pune la incercare intensitatea si veridicitatea sentimentelor care leaga patru cupluri. Cupluri care au relatii de lunga durata, dar care insa nu au decis inca sa faca marele pas, isi vor putea testa relatia prin intermediul acestui reality-show si vor afla astfel daca cel/cea alaturi de care au petrecut atatia ani este cu adevarat jumatatea lor.

radu-valcan-thailanda1

Filmarile se desfasoara, in premiera pentru o productie romaneasca, in Thailanda, in locatii exotice, alese pe spranceana, iar membrii cuplurilor stau separati unul de celalalt pe doua insule. Ca si cand asta nu ar fi fost de ajuns, 12 persoane total necunoscute pana in acel moment incearca sa seduca fiecare concurent in parte si vor face tot ce le sta in putinta pentru a le testa sentimentele. Filmarile se desfasoara in sistem de reality, participantii fiind supravegheati 24 de ore din 24.

La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar daca drumul lor in viata este acelasi sau vor fi nevoiti sa mearga pe cai separate. Formatul “Temptation Island” s-a bucurat de mare succes in toate tarile in care a fost difuzat, fiind un show plin de tensiune, emotie, rasturnari de situatie, un show in care tentatia depaseste imaginatia!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *