Connect with us

Stiri externe

Cum arată actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazareth, la 76 de ani

Au trecut 44 de ani de la momentul lansării legendarei producții Iisus din Nazaret, în regia lui Franco Zeffireli. Iată cum arată în prezent, la 76 de ani, actorul care a jucat rolul principal în acest film.

Publicat

pe

Cum arată actorul care l-a jucat pe Iisus din Nazareth, la 76 de ani

Filmul Iisus din Nazareth, în regia lui Franco Zeffireli, a fost lansat în anul 1977. Robert Powell este actorul care a jucat rolul principal, cel al Mântuitorului Iisus Hristos. Chiar și în prezent, în România, filmul este difuzat an de an în perioada Paștelui.

Iisus din Nazareth este un film cu o emoție aparte, iar rolul interpretat de Robert Powell este magistral. Tocmai de aceea, actorul nu a mai reușit niciodată, pe parcursul carierei sale, să atingă aceeași perfromanța extraordinară.

Se pare că Robert Powell era ateu înainte de a accepta să fie parte a acestui proiect. Perspectiva lui s-a schimbat însă extrem de mult pe perioada filmărilor. L-a descoperit atunci pe Dumnezeu și a început să creadă.

În prezent, Robert Powell are 76 de ani. Pe lângă acest film, mai este cunoscut și pentru interpretarea agentului secret Richard Hannay din The Thirty Nine Steps. Datorită vocii sale distinctive, a fost distribuit ca narator în numeroase reclame și documentare.

Cum arata Robert Powell, Iisus din “Iisus din Nazaret”, in prezent

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *