Connect with us

ADPM Coffee Break

Cum arată acum actorii din Home Alone (Singur Acasă)

Filmul Home Alone (Singur Acasă) continuă să fie un fenomen chiar și acum, la 30 de ani de la lansare. Iată cum arată în prezent actorii din celebra producție ce face înconjurul lumii an de an, în luna decembrie.

Publicat

pe

Cum arată acum actorii din Home Alone (Singur Acasă)

Filmul Home Alone (Singur Acasă) este un fenomen, fără doar și poate. Chiar și acum, la 30 de ani de când a fost lansat. Producția este vizionată de oameni din întreaga lume, de noi generații de copii, difuzată de televiziuni de pretutindeni. Dar cum arată astăzi actorii din Home Alone?

Macaulay Culkin

Au trecut 30 de ani de la difuzarea primului film din seria Singur Acasă. În prezent, puștanul din rolul principal, Macaulay Culkin, are 40 de ani. A trecut prin perioade extrem de dificile, în care, din pricina consumului de alcool și droguri, a fost la un pas de moarte. El nu se poate lăuda nici cu o cariera înfloritoare în prezent, având, de câțiva ani, doar roluri în câteva producții tv.

Joe Pesci

A apărut în 16 filme în ultimii 30 de ani. A câștigat un Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în producția Goodfellas și a colaborat cu Martin Scorsese pentru mai multe proiecte. Puțini știu că după el a fost inspirat și unul dintre personajele jocului video Mafia: The City of Lost Heaven.

Daniel Stern

După Singur Acasă, Daniel Stern a rămas în memoria oamenilor drept tâlharul prostuț. El a încercat însă, de-a lungul anilor, să scape de această imagine. A mai jucat în filme și a dat viață unor personaje din producții animate precum The Simpsons, Family Guy și Hey Arnold! Este pasionat de sculptura în bronz și are câteva proiecte pe care le regizează.

Catherine O’Hara

După Home Alone, Catherine a continuat să joace în filme și seriale tv. Printre acestea, Glenn Martin DDS și Skylanders Academy. Din 2015, a început să dea viață personajului Moira Rose în Schitt’s Creek, rol care i-a adus și un Emmy în 2020.

John Heard

A avut o carieră prolifică la Hollywood, de peste 4 decenii. Din păcate, a încetat din viață în anul 2017, la vârsta de 71 de ani. Înaine să moară, a jucat în mai multe producții celebre, precum Gladiator, Beacher, The Guardian ori The Sopranos.

Devin Ratray

După rolul din Home Alone, Devin a continuat să joace roluri de băieți răi în filme pentru copii. Apoi, când a crescut, a început să joace roluri pe psihopați și criminali. Are o trupă cu care obișnuia să susțină concerte în mici baruri din New York.

Kieran Culkin

A fost fratele lui Kevin în Home Alone și este fratele lui Macaulay Culkin în viața reală. De-a lungul carierei sale cinematografice, Kieran a jucat mai mult de 20 de roluri și chiar a fost nominalizat la Globurile de Aur de mai multe ori.

Roberts Blossom

Rolul lui Marley în Home Alone este probabil unul dintre puținele roluri pozitive din cariera lui Roberts Blossom. După rolul din această serie a început să apară din ce în ce mai rar, iar 5 ani mai târziu a părăsit lumea cinematogafiei. Și-a petrecut ultimii ani într-un azil de bătrâni, scriind poezii. A murit în 2011, la vârsta de 87 de ani.

Cum arată acum locațiile unde s-a filmat Singur Acasă 1