Connect with us

Stiri Interne

Cum arată acum copiii Antoniei și ai lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbizul autohton. Deși nu au ajuns încă în fața altarului, cei doi au o familie frumoasă și doi copii în vârstă de nouă și șapte ani. Iată cum arată în prezent copiii Antoniei și ai lui Alex Velea!

Publicat

pe

Cum arată acum copiii Antoniei și ai lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii cărora încearcă să le ofere o educație cât mai bună. Dominic și Akim au nouă, respectiv șapte ani, și întregesc frumoasa familie a celor doi artiști.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Velea (@iamvelea)

Antonia și Velea sunt logodiți, însă nu au ajuns până acum în fața altarului. Cu toate astea, formează un cuplu extrem de solid și trăiesc precum o familie. Ambii sunt implicați în creșterea celor doi copii pe care îi au împreună și încearcă să le insufle micuților valori importante precum modestia, disciplina, respectul și responsabilitatea.

„Sunt niște copii modești, nu au interpretat greșit faima noastră. Vin cu noi la concerte, dansează. Băieții mei apar cu mine pe scenă de multe ori”, a povestit Alex Velea pentru Ego.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Antonia mai are o fiică din căsnicia cu Vicenzo Castellano, Maya. Fetița trăiește în Italia alături de tatăl ei și familia acestuia, însă își vede mama de câte ori este posibil. Alex Velea și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu doi an. Nu se știe însă când vor avea loc nici nunta, nici botezurile celor doi copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *