Connect with us

Stiri Interne

Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu cincisprezece ani, când a venit pe lume fiul ei cel mare, Zsolt Jr. Doi ani mai târziu s-au născut tripleții Karol, Kim și Kevin. Iată cât de mari au crescut și cum arată în prezent copiii Nicoletei Luciu.

Publicat

pe

Cum arată acum copiii Nicoletei Luciu

În urmă cu mai bine de zece ani, Nicoleta Luciu a renunțat la lumina reflectoarelor. Vedeta s-a mutat atunci, alături de întreaga familie, la Miercurea Ciuc. Orașul în care soțul ei, Zsolt, locuia de mulți ani în cea mai mare parte a timpului.

Nicoleta a renunțat la cariera de succes în domeniul televiziunii. Totul pentru a se dedica exclusiv familiei și creșterii celor patru copii.

De-a lungul anilor, vedeta a evitat să își expună public cei patru copii. Ea i-a ținut pe cei mici cât mai departe de ochii curioșilor.

Recent, Nicoleta a revenit în capitală, cel mai probabil pentru o vizită.

Paparazzi cancan.ro au surprins-o alături de copii: Zsolt Jr. și tripleții Karol, Kim și Kevin. Din imagini se vede cât de mult au crescut copiii Nicoletei Luciu.

Zsolt Jr., fiul cel mare al Nicoletei, are deja 15 ani și este elev de liceu. El are și un profil de Instagram, unde este destul de activ și postează fotografii. Tripleții au împlinit 13 ani.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *