Connect with us

Video

Cum arăta Andreea Marin înainte să devină celebră – VIDEO

Toată lumea o cunoaște pe Andreea Marin încă de pe vremea când prezenta „Surprize, Surprize” pe TVR1, una dintre cele mai urmărite emisiuni din istoria televiziunii românești. Iată însă cum arăta ea înainte de a deveni celebră.

Publicat

pe

Cum arăta Andreea Marin înainte să devină celebră – VIDEO

Andreea Marin a devenit celebră în anul 1999, odată cu lansarea proiectului intitulat „Surprize, Surprize”. Emisiunea de la TVR rămâne în istorie drept una dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune din țara noastră.

Chiar și astăzi, la mai bine de douăzeci de ani distanță, Andreea Marin este extrem de apreciată pentru proiectele în care se implică. Vedeta și-a început cariera la o vârstă fragedă. Se întâmpla când avea doar 19 ani, iar debutul și l-a făcut la TVR Iași. A ajuns mai târziul la București, unde a lucrat ca editor și prezentator al principalului jurnal de știri, informează Click.ro.

Puțini știu că, în anii 90, înainte de „Surprize, Surprize”, Andreea a apărut într-una din emisiunile Divertis. Este vorba despre o scenetă spumoasă în care vedeta apărea alături de Cristian Grețcu și Silviu Petcu.