Connect with us

ADPM Coffee Break

Cum arata apartamentul Crinei Abrudan! Este foarte colorat!

Crina Abrudan si-a deschis pentru prima data usa apartamentului sau, proaspat amenajat, pentru o sedinta foto acordata revistei OK. Cu aceasta ocazie, fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 a vorbit si despre situatia ei profesionala, incerta in acest moment.

Publicat

pe

crina-abrudan-casa

Crina Abrudan marturiseste ca singura si-a amenajat noul apartament, de care se declara extrem de mandra. Fosta prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 spune ca a ajuns chiar sa puna singura 30 de metri patrati de gresie pe terasa.

„Mi-am dorit din tot sufletul sa fie casa mea, facuta de mine, muncita de mine. A fost ambitia mea. De-asta mi-am si pus singura pe terasa 30 m2 de gresie. Nu pentru ca n-as fi avut cui sa-i cer ajuto­rul… S-a dovedit a fi foarte greu, dar sunt mandra de mine, pentru ca am reusit asta si am facut si lucruri de tamplarie singura”, a marturisit ea pentru OK! Magazine.

crina-abrudan-casa-1

Apartamentul este cumparat inca de anul trecut, dar amenajarea a inceput abia in primavara acestui an. Crina si-a dorit o casa colorata, cu multe pasteluri. Are draperii roz, mobila alba pictata cu flori, fortolii roz si rosii cu motive multicolore, iar in bucatarie a ales dulap si bar magenta.

Crina Abrudan a prezentat timp de aproape un deceniu stirile sportive de la Antena 1, apoi GSPTV. In acest moment, colaborarea cu televiziunile respective este incheiata.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *