Connect with us

Stiri externe

Cum arată apartamentul de 20 de milioane de euro din New York al regretatei Barbara Walters

Apartamentul din New York al regretatei jurnaliste americane Barbara Walters a fost scos la vânzare contra sumei de 20 de milioane de euro. Proprietatea dispune de 11 dormitoare și se întinde pe întreg etajul 6 al unei clădiri exclusiviste din Upper East Side.

Publicat

pe

Cum arată apartamentul de 20 de milioane de euro din New York al regretatei Barbara Walters

Apartamentul din New York în care Barbara Walters a locuit timp de 30 de ani a fost recent scos la vânzare. Ea a fost una dintre cele mai apreciate jurnaliste americane, prima femeie care a devenit superstar al știrilor de televiziune din Statele Unite.

Aceasta s-a stins din viață la finele anului 2022, la vârsta de 93 de ani. De-a lungul carierei sale impresionante, a realizat interviuri cu nume importante precum Fidel Castro, Margaret Thatcher, Prințesa Grace de Monaco sau Rixhard Nixon. Pentru toate acestea a fost răsplătită cu unsprezece Premii Emmy.

Apartamentul ei situat în New York, Upper East Side, poate fi cumpărat contra sumei de 20 de milioane de euro. Această proprietate se întinde pe întreg etajul șase al unei clădiri exclusiviste și dispune de 11 dormitoare.

Clădirea datează din anul 1925, poartă semnătura arhitectului Nathan Korn și a fost proiectată în stil Renascentist. Aprtamenul are tavane înalte și o vedere superbă asupra iconicului Central Park.

Spațiul este perfect pentru a organiza cine și petreceri. Ferestrele sunt mari, ceea ce oferă multă luminozitate spațiului. De asemenea, în living se găsește un șemineu pe lemne. Zona de living este conectată cu cea de dining și cu biblioteca impresionantă.

Apartamentul este decorat clasic, dar include și câteva elemente moderne care îi oferă personalitate.