Connect with us

Stiri Interne

Cum arată băiatul lui Dani Oțil la 2 ani

Micuțul Tiago, fiul Gabrielei și al lui Dani Oțil, a împlinit ieri 2 ani, ocazie cu care fericiții părinți i-au organizat acestuia o petrecere și au postat pe rețelele de socializare imagini care au făcut deliciul internauților.

Publicat

pe

Cum arată băiatul lui Dani Oțil la 2 ani

Mare sărbătoare ieri în familia Gabrielei și a lui Dani Oțil. Fiul lor, Tiago, a împlinit doi ani. Cei doi nu au lăsat această zi importantă să treacă fără a-i organiza o petrecere micuțuluo sărbătorit.

În plus, Gabriela și Dani au postat în mediul online imagini de colecție cu cel mic. Gabriela a postat chiar prima poză făcută imediat după nașterea lui Tiago. O fotografie în care apare pe patul de spital, cu bebelușul pentru prima oară în brațe. Ea descrie acea zi ca fiind „cea mai grea, intensă și frumoasă zi” din viața ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Otil (@gabriela.prisacariuotil)

Advertisement

Petrecerea a avut loc în aer liber, iar un castel gonflabil a fost „jucăria” preferată a lui Tiago. Tortul a fost unul spectaculos, sub formă de mașină.

Și Dani a făcut o postare dedicată zilei de naștere a fiului său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

Advertisement

Micuțul Tiago este un copil extrem de frumos. El are părul blond, cârlionțat, și ochii albaștri, moștenind cele mai reușite trăsături de la ambii părinți.

Advertisement

Gabriela a declarat în trecut că își mai dorește încă un copil. Dani, în schimb, spunea că Tiago este momentan de ajuns. Rămâne de văzut dacă familia lor se va mări pe viitor.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *