Connect with us

Stiri Interne

Cum arată bradul Adelinei Pestrițu. Decorat cu ciori și flori negre!

A venit luna decembrie, iar vedetele au început deja să își împodobească casele de sărbătoare și să posteze pe social media imagini cu decorul mai mult sau mai puțin… feeric. Iată cum arată, spre exemplu, bradul Adelinei Pestrițu. Decorat cu ciori și flori negre!

Publicat

pe

Cum arată bradul Adelinei Pestrițu. Decorat cu ciori și flori negre!

Luna decembrie este acea perioadă magică a anului când casele oamenilor capătă aspect de sărbătoare. Deși tradițiile străvechi spuneau că bradul se împodobește în Ajun de Crăciun, lucrurile s-au mai schimbat în prezent. Oamenii își decorează casele mai devreme pentru a se bucura cât mai mult de atmosfera Crăciunului.

Adelina Pestrițu, spre exemplu, a întâmpinat luna decembrie cu bradul deja împodobit. Dacă în anii trecuți a optat pentru decoruri mai clasice, în 2021 a ales un brad… fashion.

„Împodobirea bradului este tradiția în preajma căreia creștem de mici. În jurul ei sunt povești care ne antrenează imaginația și ne fac să devenim visători. Vis pe care îl lăsăm mai departe moștenire, copiilor noștri. În copilărie împodobeam bradul pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului. “Așa cum se face”. Dar e mai important să faci cum simți, decât cum “trebuie”. Pe parcurs mi-am dat seama că am la dispoziție prea puțin timp să mă bucur de magia pe care bradul o aduce în casa noastră. Acum, că suntem părinți, facem ca tot ce e frumos să dureze cât mai mult. Atât pentru noi, dar mai ales pentru fetița noastră”, a scris Adelina pe Instagram.

Bradul Adelinei Pestrițu este împodobit cu flori negre supradimensionate și ciori. Filmulețul postat de vedetă pe social media a stârnit un val de reacții din partea fanilor. Mulți au acuzat-o pentru modul straniu în care a ales să decoreze bradul de Crăciun.

Explicația vedetei? A optat pentru un brad alb-negru pentru a se potrivi cu restul decorațiunilor din casă. Mai exact cu mobila în totalitate de culoare neagră.

Ce vedete au fost la ziua Adelinei Pestritu