Connect with us

Stiri Interne

Cum arată camera bebelușului Laurei Cosoi. Are pat baldachin!

Ajunsă în ultimul trimestru de sarcină, Laura Cosoi se pregătește să devină pentru a doua oară mămică. Actrița a amenajat deja camera pe care o va împărți fiica ei, Rita, cu bebelușul ce va veni curând pe lume.

Publicat

pe

Cum arată camera bebelușului Laurei Cosoi. Are pat baldachin!

Laura Cosoi se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Va fi tot o fetiță și se va naște în curând, întrucât actrița se află deja în ultima lună de sarcină. Astfel că Laura și soțul ei, Cosmin, vor fi curând părinții a două fetițe minunate.

Pentru că familia se mărește, Laura Cosoi a amenajat deja camera pe care o va împărți fiica ei, Rita, cu bebelușul ce va veni curând pe lume.

Actrița a pustat pe blogul ei câteva footografii cu dormitorul proaspăt amenajat. Are pat cu baldachin și tematică jungle.

„Am descoperit patul-baldachin, căruia nu i-am rezistat. Prea îmi amintea de vacanța noastră în Bali! Este rezistent, o idee mai mic decât cel pe care l-am avut înainte. Are și o protecție, să nu cadă, dar să se și poată da jos atunci când dorește. E foarte practic pentru un copil așa independent ca Rita. Salteaua are umplutura din bumbac, iar așternuturile sunt din bumbac organic.

La el am atașat și caruselul din lemn cu vietăți marine și cântec de leagăn foarte liniștitor. Un tapet nu foarte încărcat, pe tema jungle mural, care să te ducă cu gândul la natură. Să inspire feminitate, să nu fie încărcat cu multe animale, să nu fie prea copilăresc și să se potrivească cu personalitatea Ritei”, a povestit Laura Cosoi pe blogul său.

Dana Rogoz se pregateste sa nasca. Cum arata Laura Cosoi gravida in 6 luni!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *