Connect with us

Stiri Interne

Cum arata Carla’s Dreams fara masca

Cum arata Carla’s Dreams fara masca. Multi s-au intrebat care este chipul artistului moldovean care a colaborat cu un asemenea succes cu dive ale muzicii din Romania precum Inna, Loredana sau Delia. Carla’s Dreams este, in fapt, un proiect, un grup de artisti care apar in public cu chipul vopsit, pastrandu-si identitatea.

Publicat

pe

loredana-carlas-dreams

Carla’s Dreams, artistul moldovean care a semnat colaborari de mare succes cu Inna, Loredana si Delia, a purtat pana acum, in aparitii publice si in videoclipuri, o masca de chip, ori cu fata pictata, cu ochelari de soare si cu gluga pe cap. Putini stiu insa cum arata in realitate si ca este, spre exemplu, si casatorit.

inna-carlas-dreams delia-carlas-dreams antonia-carlas-dreams

Carla’s Dreams resprezinta, de fapt, un grup de artisti care compun piese inclusiv pentru artiste din Romania, si care apar in public cu chipurile vopsite. Unul dintre acestia este Andrei Tarus sieste nascut in Slobozia (Republica Moldova).

Carla’s Dreams au bifat, din 2012 pana acum, colaborari de succes cu Inna („”P.O.H.U.I”), Loredana Groza („Lumea Mea”), si, mai nou, Delia Matache („Cu ne noi”, „Da, mama”)

carla-s-dreams-fara-masca

El este unul din artistii ce apartin proiectului Carla’s DreamsFoto: Click

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *