Connect with us

ADPM Cool

Cum arată casa ca un cub de sticlă cumpărată de Joe Jonas și Sophie Turner

Vedetelor le place luxul, iar lucrurile extravagante se numără printre preferatele lor. Aceleași reguli se aplică și atunci când vine vorba despre casele pe care și le achiziționează. Iată cum arată casa ca un cub de sticlă cumpărată de Joe Jonas și Sophie Turner.

Publicat

pe

Cum arată casa ca un cub de sticlă cumpărată de Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas și Sophie Turner și-au scos la vânzare casa din Los Angeles. Așa cum era normal, și-au achiziționat alta în schimb. Au ales de această dată însoritul Miami pentru a le fi reședință de familie. Acolo au găsit o casa ca un cub de sticlă ce i-a cucerit instant.

Artistul și soția lui, actrița Sophie Turner, au scos din buzunar nu mai puțin de 11 milioane de dolari pentru impresionanta proprietate. Casa este una extravagantă și extrem de spațioasă, dispunând de 6 dormitoare și 9 băi.

Designul este inspirat de stilul regretatului arhitect Frank Lloyd Wright, unul dintre cei mai apreciați din lume la finele anilor 1800 și începutul anilor 1900.

Casa are pereți de sticlă, iar lumina naturală din abundență face să pară cu atât mai spațioasă. Are detalii din lemn închis la culoare și piatră. Este o proprietate total diferită de majoritatea caselor cu pereți albi care se găsesc în Miami.

Dispune de o grădină interioară spectaculoasă și un iaz cu pești colorați koi. De asemenea, piscină cu bar. Scara interioară este vizibilă din exteriorul casei grație pereților de sticlă.

Cum a fost la nunta lui Joe Jonas cu Sophie Turner