Connect with us

ADPM Cool

Cum arată casa celei mai mari fane Barbie

Barbie este mai mult decât o simplă păpușă, devenind peste ani un adevărat fenomen. Are fani de toate vârstele, unii mai înfocați decât alții. Darian Darling este de departe cea mai mare fană Barbie, transformându-și casa într-un veritabil univers dedicat legendarei păpuși.

Publicat

pe

Cum arată casa celei mai mari fane Barbie

Sunt mulți cei care, pe parcursul ultimilor 64 de ani, și-au dorit să se piardă în universul Barbie. Un univers ce fascinează și cucerește iremediabil. Unii au rămas cu visele, iar alții și le-au transformat în realitate. Este cazul lui Darian Darling. Make up artist stabilit în Los Angeles, Darian este cea mai înfocată fană Barbie.

Ea și-a transformat casa într-o versiune în mărime naturală a casei roz la care milioane de fetițe visează. Fascinația ei pentru acest univers a luat naștere în 1985. Atunci, Darian avea doar cinci ani și a primit prima sa păpușă drept cadou de Crăciun.

A început să colecționeze păpuși la vârsta de 14 ani, iar de atunci colecția ei s-a îmbogățit considerabil. Pe măsură ce anii au trecut, Darian a transpus iubirea pentru Barbie și în alte aspecte ale vieții sale. Spre exemplu, se îmbracă precum păpușile și și-a transformat întreaga locuință într-un univers roz de poveste.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *