Connect with us

Stiri externe

Cum arată casa din Miami în care și-au reînnoit sentimentele Jennifer Lopez și Ben Affleck

Păstrează încă discreția și nu vorbesc public despre împăcarea lor, însă Jennifer Lopez și Ben Affleck par că trăiesc clipe de neuitat împreună. Iată cum arată casa din Miami în care cei doi și-au reînnoit sentimentele.

Publicat

pe

Cum arată casa din Miami în care și-au reînnoit sentimentele Jennifer Lopez și Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au redevenit un cuplu în această primăvară. Nu au vorbit încă public despre reluarea poveștii lor de dragoste, însă toată presa vuiește despre acest lucru. De curând, cei doi au bifat o vacanță romantică la Miami. Nu au ales să stea la hotel, ci la o vilă de lux care se închiriază cu 130.000 de dolari pe lună.

Construită în 1925 și complet renovată în 2015, luxoasa proprietate are aproape 1.000 de metri pătrați și este amplasată într-o locație de vis.

11 dormitoare, 15 băi și o terasă impresionantă au avut la dispoziției Jennifer Lopez și Ben Affleck pentru a-și explora noile sentimente.

Curtea dispune de o zonă de barbeque, piscină, jacuzzi, spa și ponton. De asemenea, chiriașii mai au la dispoziție o casă de oaspeți, sală de fitness și 3 garaje spațioase.

Recent, vila a fost cumpărată de Paul Morelli, designer de bijuterii, contra sumei de 17.5 milioane de dolari.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, povestea relației lor