Connect with us

Stiri externe

Cum arată casa în care locuiește Margot Robbie, actrița din Barbie

Margot Robbie este cea mai titrată actriță a momentului după rolul principal pe care îl joacă în filmul Barbie, peliculă ce a apărut deja în cinematografe. Iată cum arată casa din California în care locuiește vedeta!

Publicat

pe

Cum arată casa în care locuiește Margot Robbie, actrița din Barbie

Margot Robbie s-a mutat de la Londra la Los Angeles în 2016, imediat după nunta cu producătorul de film Tom Ackerly. Cei doi și-au achiziționat atunci o casă de lux în Venice Beach, California.

Locuința are peste 300 de metri pătrați și două etaje. Casa dispune de patru dormitoare și șase băi, iar în prezent este scoasă la vânzare. Cumpărătorul va trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 3.5 milioane de dolari pentru a o achiziționa.

Casa lui Margot Robbie are tavane înalte și multă lumină naturală, un șemineu și o zonă special concepută pentru dining. Bucătăria sub formă de insulă este spațioasă și dotată cu aparatură de ultimă generație.

În living, piesa de rezistență este de departe leagănul în care te poți relaxa stând lângă șemineu. Așa cum era de așteptat, dressing-ul este unul spațios, menit să satisfacă dorințele oricărei fashioniste.

Curtea este mică, dar extrem de frumos aranjată, iar proprietatea mai include și un garaj transformat în spațiu de relxare, piscină și zonă de spa.