Connect with us

Stiri externe

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia în care se mută Cristiano Ronaldo și Georgina

Cristiano Ronaldo și partenera lui de viață, Georgina, au făcut o achiziție de zile mari. Este vorba despre o proprietate exclusivistă despre care se spune că ar fi cea mai scumpă casă din Portugalia! Iată cum arată impresionanta locuință în care se vor muta!

Publicat

pe

Cum arată cea mai scumpă casă din Portugalia în care se mută Cristiano Ronaldo și Georgina

Cristiano Ronaldo a cumpărat cea mai scumpă casă din Portugalia. Se va muta acolo alături de partenera lui, Georgina, și de copiii lor. Se știe despre Ronaldo că este, la momentul actual, cel mai bogat sportiv din lume. Încasările sunt direct proporționale cu munca și talentul. Asta deoarece nu încape îndoială că el este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai tuturor timpurilor.

Cristiano Ronaldo a cumpărat o casă la cam 30 de kilometri de Lisabona. Costul se ridică la peste 21 de milioane de euro. Proprietatea este una impresionantă, amplasată în localitatea Quinta da Marinha. Georgina Rodriguez și Ronaldo se vor muta acolo după retragere, spun ei.

Proprietatea se întinde pe mai bine de 3.000 de metri pătrați. Garajul va putea găzdui până la 20 de mașini. Printre facilități se mai numără piscine, sală de fitness și teren de tenis. În prezent, casa se află în renovare. Lucrările sunt programate să se termine în vara lui 2023.

Ronaldo are un salariu de peste 500.000 de dolari pe săptămână la Manchester United. Are totodată o mulțime de contracte de imagine care îi sporesc veniturile, dar și afaceri.