Connect with us

Stiri externe

Cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nuntă

După cununia secretă din Las Vegas, Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut weekend-ul trecut o nuntă ca în povești. Evenimentul a fost unul plin de fast și a durat trei zile și trei nopți. Iată cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nuntă.

Publicat

pe

Cum arată cele trei rochii de mireasă purtate de Jennifer Lopez la nuntă

La 20 de ani distanță de momentul în care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit înainte de a face acest pas, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Prima oară în secret, luna trecută, în Las Vegas. Apoi, weekend-ul trecut, au organizat o nuntă ca în povești la conacul actorului din Georgia. Alături le-au fost familiile, toți cei apropiați, dar și vedete cunoscute de la Hollywood.

Cu ocazia acestui eveniment care a durat trei zile și trei nopți, Jennifer Lopez a purtat trei rochii de mireasă.

Cea mai importantă dintre cele trei a fost rochia în care JLo a pășit spre altar. O superbă creație Ralph Lauren. O rochie impresionantă, realizată manual. Voalul impresionant al miresei a fost purtat de cei cinci copii ai cuplului. Este vorba despre gemenii Max și Emme (14 ani), Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani).

Pe parcursul petrecerii, mireasa s-a schimbat. Mai întâi, într-o rochie de inspirație retro, cu perle încrustate. Din nou, o creație Ralph Lauren.

Advertisement

A treia rochie Ralph Lauren a fost una tip sirenă, mulată pe trup și cu decolteu adânc.

FOTO: Vogue

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *