Connect with us

Stiri externe

Cum arată Celine Dion în prezent, măcinată de boală

La sfârșitul anului 2022, Celine Dion a dezvăluit public faptul că a fost diagnosticată cu o boală rară, motiv pentru care și-a anulat toate concertele. În ultimul an, celebra artistă a stat departe de ochii curioșilor, urmând un tratament recomandat de medici. Iată cum arată ea în prezent!

Publicat

pe

Cum arată Celine Dion în prezent, măcinată de boală

La sfârșitul anului 2022, Celine Dion și-a întristat fanii dezvăluind că are grave probleme de sănătate. Artista a fost diagnosticată cu o boală rară și a fost nevoită să își anuleze toate concertele.

Este vorba despre Sindromul Persoanei Rigide, o afecțiune ce apare la unul dintr-un milion de oameni. Această boală îi provoacă spasme musculare acute ce îi creează probleme la deplasare, vorbire și, implicit, cântat.

Vedeta urmează un tratament de încetinire a acestor simptome. Afecțiunea de care suferă vedeta nu are leac, ci doar tratamente care îi țin sub control evoluția.

În ultimii ani, Celine Dion a stat departe de lumina reflectoarelor. Zilele trecute, artista a avut însă prima apariție publică după multă vreme. Fanii ei speră că acesta este semnul unei îmbunătățiri a stării sale de sănătate.

Însoțită de cei trei copii, artista a participat recent la un meci de hochei desfășurat în Las Vegas. Meciul a fost disputat de echipele Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights.

După meci, legendara artistă a mers în vestiare unde i-a felicitat pe jucători și s-a fotografiat alături de aceștia.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *