Connect with us

Style Radar

Cum arată colecția H&M & Paco Rabanne. Vedetele au purtat hainele la eveniment!

La începutul lunii noiembrie va fi lansată oficial, în magazine, noua colecție în serie limitată H&M X Paco Rabanne. Iată cum arată piesele vestimentare din această colecție, purtate de vedete la evenimentul de lansare de la Paris!

Publicat

pe

Cum arată colecția H&M & Paco Rabanne. Vedetele au purtat hainele la eveniment!

În anii trecuți, a lansat colecții speciale în colaborare cu Erdem, Kenzo, Balmain Moschino sau Mugler. Anul acesta, H&M a pregătit o nouă colaborare cu o casă de modă celebră. De această dată este rândul brandului Paco Rabanne.

Colecția H&M & Paco Rabanne va fi disponibilă în magazine începând cu data de 9 noiembrie. Evenimentul oficial de lansare a avut însă loc deja.

S-a întâmplat recent, cu ocazia Paris Fashion Week. În cadrul evenimentului, pe scenă a urcat însăși Cher. Artista a purtat un outfit din colecția în ediție limitată și a cântat o piesă de pe noul ei album cu tematică de Crăciun.

Evenimentul de lansare a avut loc pe 2 octombrie la Silencio Club din Paris. Printre invitați s-au numărat vedete precum Irina Shayk, Ashley Graham sau Elle Fanning, toate purtând piese din mult așteptata colecție vestimentară.

Advertisement

De fiecare dată, colecțiile de acest tip s-au epuizat în câteva zile, dacală nu chiar în prima zi de după lansare.

Iată în continuare cum va arăta colecția!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *