Connect with us

Style Radar

Cum arată colecția Versace realizată în colaborare cu Dua Lipa

Dua Lipa este deja de ceva vreme una dintre „muzele” casei de modă Versace. Recent, la Cannes, celebra artistă și-a prezentat prima colecție vestimentară realizată în colaborare cu legendarul fashion brand.

Publicat

pe

Cum arată colecția Versace realizată în colaborare cu Dua Lipa

Dua Lipa este una dintre „muzele” care inspiră de mai multă vreme colecțiile casei de modă Versace.

În 2022, ea a deschis și a închis show-ul brand-ului din Milano, în 2021 a fost imagina campaniei ce promova colecția de iarnă, și este adesea fotografiată în compania Donatellei Versace. În plus, vedeta poartă adesea haine create de legendarul brand atunci când participă la evenimente importante.

Acum, Dua Lipa și Donatella Versace și-au dus la un alt nivel prietenia, transformând-o în colaborare profesională. Artista și celebrul brand au realizat prima colecție vestimentară împreună.

Colecția poartă numele „La Vacanza” și tocmai a fost prezentată în cadrul unui fashion show organizat la Cannes.

Riviera Franceză a reprezentat locația ideală pentru a prezenta o colecție capsulă cu haine destinate vacanței. Bineînțeles, o vacanță de lux petrecută în hoteluri de 5 stele și locații exclusiviste.

În ton cu ideea colecției, modelele au defilat pe marginea unei piscine dintr-o locație de top din Cannes.

Sunt atât haine de zi, potrivite pentru o zi petrecută la plajă ori piscină, cât și haine de seară, pentru ieșit la restaurant sau în club. Așa cum era de așteptat, Dua Lipa este imaginea acestei colecții.