Connect with us

Stiri Interne

Cum arata decorul emisiunii „Hell’s Kitchen”, concurenta MasterChef

Primul sezon al show-ului culinar „Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, debuteaza la Antena 1 si va fi difuzat luni si marti in acelasi timp cu concurentul „MasterChef”. Iata in ce decoruri spectaculoase s-au investit foarte multi bani.

Publicat

pe

decor-hells-kitchen-9

Proiectat de arhitectul Petre Talea, decorul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor are 1500 de metri patrati si este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, doua bucatarii si casa in care stau concurentii pe toata durata concursului, casa formata la randul ei din living, patru dormitoare si terasa cu jacuzzi.

Impartiti in doua echipe, cei 20 de concurenti au la dispozitie doua bucatarii dotate cu utilitati de ultima ora, care contin cate un bloc termic cu cate 16 focuri, doua grill-uri, doua plite electrice, cuptoare cu convectie (sase tavi), dar si cate un cuptor de pizza in fiecare bucatarie, feliatoare, malaxoare si blendere, toate echipamentele facand parte din linii profesionale, varfuri de gama ale furnizorilor.

decor-hells-kitchen-1

decor-hells-kitchen-2

 

In doua astfel de bucatarii si materiile prime trebuie sa fie pe masura, astfel ca la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” se lucreaza cu ingrediente de calitate, atat autohtone, cat si legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, muschi de vita Black Angus, pesti sau fructe de mare mediteraneene, produse asiatice si orientale.

Pregatirea meniurilor se realizeaza in linii de gatit de inox si cupru, iar servirea se face in vase de portelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic si, dupa o zi de munca in “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor”, aproape 200 de obiecte, de la tunici, sorturi sau fete de masa merg la curatat.

Advertisement

decor-hells-kitchen-3

decor-hells-kitchen-4

Si din punct de vedere al tehnologiei folosite la filmari, show-ului produs de Mona Segall se poate lauda cu cifre impresionante. Noutatea absoluta in materie de emisiuni culinare din Romania este faptul ca acest show se filmeaza si monitorizeaza 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fara opriri.

Concurentii sunt filmati in ritmul acesta cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice cu remote control, dupa cum explica producatorul executiv, Robert Lionte.

decor-hells-kitchen-7

decor-hells-kitchen-5

 

Echipamentul audio-video este unul de ultima generatie si poate fi rezumat in cifre precum 44 de camere robotice cu remote control, 16 camere tip ENG, 58 de surse de sunet, monitorizare pentru 60 de surse, sistem de inregistrare pentru camerele robotice.

Echipa de productie “Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor” coordonata de producatorul general Mona Segall numara intre 150 si 200 de persoane.

Advertisement

Emisiunea care va incepe la Antena 1 din septembrie, in fiecare luni si marti, pune la bataie cel mai mare premiu oferit la un show de gen din Romania – 80.000 de euro si un contract cu un restaurant de top din Capitala.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.