Connect with us

Cinenews

Cum arată Diana și Charles în sezonul 5 din The Crown

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură lansarea sezonului cu numărul 5 din The Crown. Noul sezon vine cu noi actori care îi vor interpreta pe Prințesa Diana și Prințul Charles. Iată cum vor arăta cei doi!

Publicat

pe

Cum arată Diana și Charles în sezonul 5 din The Crown

Fanii serialului The Crown așteaptă cu nerăbdarea lansarea sezonului cu numărul 5 al producției The Crown. Serial ce urmărește povestea Familiei Regale din Marea Britanie.

Din păcate, nu se știe exact când va avea loc această lansare. În contextul în care filmările s-au desfășurat cu dificultate în perioada pandemiei, e posibil să avem de așteptat puțin mai mult decât ne-am dori.

Deși nu este oficial, se pare că acest nou sezon va urmări Familia Regală în prima parte a anilor 90. Personajele centrale vor fi Prințesa Diana și Prințul Charles.

Cei doi vor fi întruchipați de această dată de o pereche nou-nouță de actori. Este vorba despre Elizabeth Debicki și Dominic West.

Advertisement

Spre bucuria fanilor, au fost dezvăluite deja imagini oficiale de pe platourile de filmare. Imagini în care cei doi actori apar în pielea personajelor.

Ce actriță joacă rolul Reginei în sezonul 5 din The Crown

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *