Connect with us

Stiri externe

Cum arată Donald Trump după tratamentul pentru COVID

Subiectul acestei săptămâni este, de departe, revenirea lui Donald Trump la Casa Albă după cele câteva zile petrecute în spital. Iată cum arată Președintele SUA după tratamentul pentru COVID.

Publicat

pe

Cum arată Donald Trump după tratamentul pentru COVID

Donald Trump a petrecut trei zile în spital după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. În această perioadă, s-au speculat multe despre starea sa de sănătate. S-a spus că ar fi extrem de precară. Ba chiar că Președintele a avut nevoie de oxigen pentru a putea respira.

Iată însă că Donald Trump pare să-și fi revenit în timp record. S-a întors chiar la Casa Albă după trei zile de tratament pentru COVID. Imediat ce a ajuns în curtea Casei Albe, Trump și-a dat jos masca în fața fotografilor.

De altfel, prin numeroase postări pe Twitter, Președintele Trump i-a îndemnat pe oameni să nu se teamă de COVID. A spus că boala nu reprezintă o reală amenințare. Asta mai ales din cauză că „sub administrația Trump s-au dezvoltat cele mai bune tratamente și echipamente medicale”.

Donald Trump a ieșit din spital. Cum a spus că se simte după COVID

Donald Trump a părăsit luni după-amiază spitalul. Purta costum, cravată, și o mască de protecție. A scos această mască însă imediat ce a ajuns la Casa Albă. Tot așa, fără mască, și-a salutat și angajații ce ieșiseră să-l întâmpine.

Specialiștii au criticat dur acest exces de zel al lui Donald Trump. Spunând că, fiindcă nu poartă mască, îi poate infecta ușor și pe alții.

Trump pare însă a fi în extaz după tratamentul pentru COVID. Președintele a spus că nu doar că se simte bine. Ci se simte chiar mai bine decât la 20 de ani.

„Nu vă temeți de COVID. Nu-l lăsați să vă domine viața. Am dezvoltat, sub administrația Trump, tratamente extraordinare. Mă simt mai bine decât mă simțeam acum 20 de ani!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Totuși, s-ar părea că Donald Trump nu se simte chiar atât de bine pe cât vrea să lase de înțeles. Într-unul dintre clipurile postate pe Twitter, se vede că Președintele mai are nevoie de recuperare. Respirația sa pare încă greoaie, iar starea sa necesită îmbunătățire vizibil.