Connect with us

Stiri Interne

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea la 6 ani

Frumusețea este o trăsătură care se moștenește în familie. Mădălina Ghenea este considerată de mulți drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar micuța Charlotte îi calcă pe urme. La doar 6 ani, fiica Mădălinei Ghenea seamănă extrem de bine cu celebra actriță.

Publicat

pe

Cum arată fiica Mădălinei Ghenea la 6 ani

Mădălina Ghenea este cunoscută la nivel internațional pentru frumusețea ei incontestabilă. Nu degeaba i-a cucerit, de-a lungul anilor, pe unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Cu tot succesul de care se bucură în carieră, viața Mădălinei a devenit cu adevărat împlinită abia în urmă cu șase ani.

Atunci, Mădălina a adus-o pe lume pe micuța Charlotte. Asta după o sarcină pe care a ținut-o ascunsă mai multe luni. Actrița petrece mai tot timpul în compania fetiței sale. Fiica Mădălinei Ghenea este acum o adevărată domnișoară. Îi seamănă din ce în ce mai bine mamei sale.

Charlotte este deja destul de înaltă pentru vârsta ei, are părul ondulat, ochi frumoși și trăsături bine conturate.

La început de an, cele două au bifat o vacanță împreună. Mădălina a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din escapada alături de fiica sa. În majoritatea imaginilor, Charlotte este personajul principal, spre bucuria fanilor.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *