Connect with us

Stiri Interne

Cum arată fiul lui Petre Roman la 11 ani

Fiul lui Petre Roman a împlinit 11 ani. Se apropie deja de adolescență și are o relație cu totul specială cu tatăl său. Iată care sunt activitățile preferate tată-fiu.

Publicat

pe

Cum arată fiul lui Petre Roman la 11 ani

Petre Roman se simte un bărbat împlinit. La 74 de ani, are o soție pe care o iubește și un băiat care îi va duce numele mai departe. Fiul lui Petre Roman are 11 ani și este o apariție destul de rară în peisajul public. Este un copil tare simpatic și extrem de inteligent, semănându-i bine tatălui său.

Petre Roman a participat zilele trecute, alături de soție și băiat, la o emisiune tv. A dezvăluit că are o relație specială cu Petrus. Printre activitățile lor preferate împreună se numără înotul și drumețiile pe munte.

Așa cum știe toată lumea, Petrus nu este unicul fiu al lui Petre Roman. Oana Roman este fiica fostului politician din căsnicia cu fosta sa soție, Mioara.

Mulți cred și despre Catinca că ar fi fiica lui Petre Roman. Deși a crescut însă în casa acestuia, Catinca este fiica Mioarei Roman din căsnicia cu Iosif Zilahy.

Advertisement

Fiul lui Petre Roman, un mic Mozart?