Connect with us

Stiri Interne

Cum arata Gabriela Cristea dupa ce a slabit 14 kilograme

Gabriela Cristea este o femeie implinita. Are o familie frumoasa. Un sot care o iubeste la nebunie si doua fetite adorabile. Iar un ultima vreme, vedeta tv a reusit sa slabeasca nu mai putin de 14 kilograme. Iata cum arata acum!

Publicat

pe

Cum arata Gabriela Cristea dupa ce a slabit 14 kilograme

Gabriela Cristea si-a indeplinit visul de a deveni mama si are acum nu doar una, ci doua fetite absolut adorabile. Asa cum se intampla de obicei, cele doua sarcini au adus cu ele destul de multe kilograme in plus. Asta a facut ca Gabriela sa isi piarda silueta impecabila de odinioara.

Iata insa ca, in ultimele luni, vedeta a reusit sa slabeasca nu mai putin de 14 kilograme, iar transformarea este vizibila. Arata acum foarte bine, iar admiratorii o felicita pentru schimbare.

Pentru a scapa de kilogramele in plus, Gabriela tine o dieta despre care spune ca i se potriveste manusa. In plus, isi incepe fiecare zi consumand un pahar generos de apa plata cu lamaie.

Nu este pentru prima oara cand Gabriela Cristea slabeste vizibil. In 2013, vedeta tv a suferit o transformare si mai spectaculoasa, reusind atunci sa dea jos peste 20 de kilograme!

Regulile de baza prin care Gabriela Cristea a slabit 20 kg