Connect with us

Stiri externe

Cum arată hotelul lui Rafael Nadal din Spania

Rafael Nadal, cel mai titrat jucător de tenis din istorie, a decshis recent un hotel de lux în Spania. Acesta poartă numele de ZEL Mallorca și se află, așa cum sugerează denumirea, în Palma de Mallorca.

Publicat

pe

Cum arată hotelul lui Rafael Nadal din Spania

Rafael Nadal, de două ori medaliat cu aur olimpic și cel mai titrat tenismen din istorie, a făcut echipă cu Melia Hotels International. Împreună, compania și celebrul sportiv au deschis pe 1 iulie hotelul ZEL Mallorca.

Este vorba despre un hotel de lux amplasat la malul mării în Palma de Mallorca, Spania. Decorurile sunt inspirate din natură, iar oaspeții au la dispoziție o mulțime de activități pentru distracție și relaxare. Printre acestea se numără concerte, programe de fitness și excursii pe insulă recomandate de însuși Nadal.

Cu renovarea clădirii și designul interior au fost responsabili arhitecții Álvaro și Adriana Sans. Elementele distinctive ale locației sunt detaliile din lemn și culorile regăsite de obicei în mod natural aproape de mare.

Hotelul dispune de un lobby deloc convențional. Este un spațiu aflat parte la interior și parte la exterior, unde oaspeții se pot relaxa ori pot socializa. Spațiul a fost inspirat de stilul caselor tradiționale mediteraneene. Aici se regăsesc un magazin, o cafenea și un lounge.

Hotelul nu are o recepție propriu-zisă, iar atunci când vor să se cazeze, oaspeții au la dispoziție un computer. Totul se realizează digital.

Proprietatea dispune de două piscine și o plajă privată, dar și jacuzzi și saună.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *