Connect with us

Stiri externe

Cum arata Jason Momoa la 19 ani cand juca in Baywatch

Daca astazi, la 40 de ani, are un look inconfundabil, iata ca Jason Momoa nu a aratat intotdeauna asa. Iata-l la varsta de 19 ani, pe vremea cand juca in celebrul serial Baywatch!

Publicat

pe

Cum arata Jason Momoa la 19 ani cand juca in Baywatch

In prezent, Jason Momoa este unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Are un look cu totul aparte, inconfundabil, si face furori cu fizicul sau bine lucrat, pletele lungi si barba aparent neingrijita.

Sexy a fost se pare intotdeauna, dar nu mereu a adoptat look-ul din prezent. Putini stiu ca, pe vremea cand avea doar 19 ani, Jason Momoa a jucat in celebrul serial Baywatch.

Iar imaginea afisata de el in acea perioada este cu totul diferita de ceea ce vedem in prezent. Privindu-l atunci si acum, ai crede ca vezi doua persoane distincte.

Avea parul scurt si trupul bine lucrat chiar si atunci, insa multe kilograme in minus. Look-ul sau exotic a reusit sa ii aduca doar un rol secundar in Baywatch. Asa se face ca i-au mai trebuit cativa ani buni lui Jason Momoa sa se descopere pe sine insusi si sa dea lovitura in Regatul Filmului.

Cele mai sexy fotografii cu Jason Momoa

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *