Connect with us

News

Cum arata Ken in urma cu 10 ani, inaintea operatiilor estimate la 700.000 Euro!

Papusa umana Ken a dezvaluit fotografii exclusive din urma cu 10 ani, inainte de a o lua pe calea operatiilor estetice. Rodrigo a avut nevoie de zeci de operatii estetice, estimate la 700.000 de Euro, pentru a se transforma in papusa Ken, devenind astfel faimos in intreaga lume.

Publicat

pe

Brazilianul Rodrigo Alves era un baiat obisnuit in urma cu 10 ani, inainte de a-si pune in practica visul sau- acela de a deveni varianta umana a papusii Ken. Rodrigo, transformat acum complet in urma operatiilor estetice, a impartasit cu fanii sai fotografii exclusive din urma cu 10 ani, inainte de prima operatie.

Drumul a fost unul dureros si costisitor pentru Rodrigo, transformarea in Ken presupunand zeci de interventii chirugicale si o suma uriasa de 700.000 Euro cheltuita in acest sens.

Rodrigo trebuia sa participe in nou sezon al reality-show-ului Celebrity Big Brother, insa a renuntat la concurs pentru a suferi interventia chirurgicala cu numarul 60. Acesta isi va scoate patru coaste la un chirurg din Los Angeles pentru ca postura lui sa fie mai impozanta. Rodrigo va cheltui 35.000 de dolari pe aceasta interventie.